Sckin nutrition Uithoorn
gezond

Skin nutrition Uithoorn

We nemen ons lichaam vaak vanzelfsprekend voor lief en rennen veelal maar door. Je lichaam geeft signalen af om rust te nemen, die we vaak niet eens herkennen als signaal. En dan op een dag kijk je in de spiegel en komt het signaal wel bij je binnen. Wat is er gebeurd?

Je huid weerspiegelt jouw gezondheid. Wanneer je organen en processen in je lichaam goed functioneren resulteert dit in een gezonde huid die straalt. Werk je aan je huid, dan werk je ook aan je gezondheid en werk je aan je gezondheid dat zie je dat terug in jouw huid.

Naast een gezond eetpatroon en voldoende beweging, heb je kwalitatieve op jou afgestemde huidverzorging nodig voor een gezonde en stralende huid. In onze huid kliniek in Uithoorn adviseren we je met een persoonlijk programma en volgens onze Ibuki Beauty Circle aanpak. SAMEN werken van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. Naast hoogwaardige cosmedische producten adviseren we je skin nutrition te gebruiken.

Voedingsuppletie begint bij Omega-3

Skin nutrition zijn voedende cosmetica. Vitamines en mineralen die tot doel hebben de processen in de huid te verbeteren en je huid te gezond te laten stralen. Specifiek gericht op het versterken van de huid en met hoge concentraties actieve ingrediënten.
De conditie en beschermende functie van de huid verbetert en het collageen in de huid neemt toe, waardoor rimpels verminderen, de huid steviger wordt en mooi straalt.

Wanneer je start met de suppletie ervaar je binnen enkele weken tot maanden krachtig resultaat. Afhankelijk van je algehele gesteldheid gebruikt je lichaam de voedingsstoffen eerst voor je hersenen, hart en alle andere organen. De voedingsstoffen die overblijven komen ten goede aan de huid. Bij lager gedoseerde supplementen gaan er nauwelijks bouwstoffen naar de huid. We adviseren je minimaal de combinatie van Omgea3 en Collageen te gebruiken.

Wanneer je voor het eerst bij ons komt starten we met een zogenoemde 4 weken Boost. Je gaat iedere ochtend en avond thuis aan de slag met hoogwaardige cosmedische producten in combinatie met de skin nutrition. We versterken je cellen en zorgen er voor dat deze goed gevoed en actief worden, voordat we starten met onze technische skin treatments. ‘Met een auto die geen onderhoud geeft genoten en halfvol brandstof zit, kom je ook niet in Italië’

Omega-3

Visolie gemaakt van Alaska vis ondersteunt ons hart en bloedvaten, een soepele huid en verlaagd ontstekingen. Omega3 zorgt voor een betere hersenstofwisseling, focus en geheugen. Tevens maakt Omega-3 de celwanden van de cellen in je lichaam soepel, waardoor de ingrediënten van de andere suppletie beter wordt opgenomen. Per dagdosering van 7ml zit er 392 mg EPA en 973 mg DHA in. Uniek aan dit supplement is dat het vloeibaar is met citrussmaak en in glas is verpakt. Naast Omega-3 zit er 2016 mg Omega-9 en 6 µg Vit-D3 in. Omega-3 in de absolute basis van een gezond lichaam en een gezonde huid.

Collageen

Topproduct met alles voor jouw huid. Collageen werkt op alle drie jouw huidlagen. Dit houdt in dat het werkt op jouw huidvolume, je stevigheid en bescherming van jouw huid. Collageen versterkt je bindweefsel wat overal voorkomt in je lichaam. Je huid, je spieren, je gewrichten en wondgenezing zijn van deze stoffen afhankelijk. Een oppepper voor je immuunsysteem.

Neem contact op voor meer informatie over Skin Nutrition Uithoorn

Whatsapp CTA