nieuwe adem

Over Ibuki Skin Clinic

De betekenis van Ibuki staat voor adem en de combinatie van de Japanse tekens staan voor: innerlijke kracht en vernieuwing.

Ibuki Skin Clinic staat voor vernieuwing. Vernieuwing in de vorm van niet standaard, we zoeken altijd naar de meest vernieuwende innovaties en het beste voor je huid. Een huid in optimale conditie vernieuwt zichzelf in 28 dagen. Soms gaat het langzamer, door het ouder worden, door invloeden van buitenaf of van binnenuit of door ziekte. Eén ding is zeker, je huid zal zich altijd blijven vernieuwen.

Ibuki Skin Clinic staat voor adem, nieuwe lucht. We zien dat ook als voeding van binnenuit en van buitenaf. De cellen in alle lagen van je huid hebben de juiste voeding en activatie nodig, net zoals je lichaam zuurstof nodig heeft om te kunnen functioneren.

We richten ons op het zelf herstellend vermogen van het lichaam, activeren processen in de huid en geven de juiste voeding. Je lichaam wordt aangezet om de innerlijke kracht te gebruiken voor het bereiken van een optimale huidconditie.

We staan voor samenwerken en eerlijk en transparant advies. We kunnen niet toveren, maar we kunnen wel je huid optimaal aan het werk zetten. Hiervoor werken we met de Skin & More methode en behandelmatig in kuurverband.

Onze voorwaarde is dat jij thuis ook krachtig aan het werk gaat. Samenwerken op top niveau. Wil je dit niet, dan zijn we helaas geen match. Je mag van ons verwachten dat we tijd voor je nemen en daarbij de beste en juiste technieken inzetten en dat we ons echt in jou verdiepen. Wij verwachten van jou hiervoor iets terug.

Ibuki Beauty Circle
Onze visie op Beauty en het bereiken van optimaal resultaat is gebaseerd op de door ons ontwikkelde Ibuki Beauty Circle. We richten ons op jouw totale welzijn, waardoor je huid in optimale conditie wordt gebracht. Voel je je goed van binnen, dan straalt je huid van buiten. De Ibuki Beauty Circle bestaat uit high-end werkstoffen, state of the art apparatuur, krachtige suppletie en het bereiken van innerlijke balans.

Elke behandeling wordt op maat samengesteld en wordt daardoor ervaren als een feestje. Geen behandeling is hetzelfde. Hoe we dit doen? Door altijd vooraf een huidanalyse met apparatuur uit te voeren, waarna we de behandeling op basis van deze uitkomst samenstellen met de Skin & More App.
Onze technische skin treatments combineren altijd state of the art apparatuur met high-end werkstoffen. Thuis leg jij de basis voor deze behandelingen door dagelijks high-end Cosmetica en Suppletie te gebruiken. Alleen cellen die goed zijn gevoed kunnen aan het werk gezet worden.

Jouw innerlijke balans is erg belangrijk voor het behalen van optimaal resultaat. Om die reden bevat iedere behandeling altijd een vleugje ontspanning door een nek massage en een speciale oogcontour massage en gaan we nog een stukje verder door de muziek tijdens de behandeling aan jouw energie aan te passen. Alles moet kloppen voor het beste resultaat en voor een optimaal mentaal welzijn.

Het ontstaan van Ibuki Skin Clinic
In 2004 ben ik mijn eigen weg ingeslagen, ik begon als een van de eerste in Uithoorn een schoonheidsinstituut in de winkelstraat. Dit was een groot succes en mijn bedrijf groeide uit tot het bekendste instituut in Uithoorn en omgeving. In 2008 verhuisden we dan ook naar een grotere locatie en nam ik personeel in dienst. Ik werd wij.

En nu in 2021 is die top bereikt. Mijn visie en manier van werken pasten niet meer bij mijn bedrijf. Het is tijd om aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven te beginnen. Ik zocht naar een manier om de top van mijn bedrijf om te zetten in een fundament voor mijn nieuwe bedrijf, zodat ik verder kan groeien en mijn klanten meer kan bieden voor hun huid.

Vele nieuwe ideeën zijn in de loop van de tijd ontstaan, maar pasten niet binnen het concept en de filosofie van mijn huid instituut. Het werd tijd om afscheid te nemen van het oude, hoe moeilijk dat ook is na 16 jaar, en ruimte te maken voor het nieuwe: IBUKI Skin Clinic

Historie
2004 – Ik begon mijn droom: een eigen schoonheidsinstituut in de Dorpsstraat in Uithoorn
2008 – We verhuizen: ik wordt wij, van één naar drie behandelruimtes
2016 – We verhuizen en worden een Cosmedisch Instituut met een vernieuwende aanpak
2021 – We sluiten de deuren van ons huid instituut na ruim 16 jaar
En nu in 2021 de volgende stap: Ibuki Skin Clinic – ‘nieuwe adem’

Whatsapp CTA