Skin & More Compleet
totale ontzorging

Skin & More Complete

Iedere huid is anders. En iedere huid verdient dus een eigen aanpak en passende producten en behandelingen. Passend bij waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Daarom bieden wij abonnementen aan waarmee jij het hele jaar door de juiste huidverzorging van ons ontvangt. En waarbij je dankzij een persoonlijk huidplan precies weet hoe je de producten dagelijks goed gebruikt. Daarnaast krijg je begeleiding om jezelf tussen de behandelingen in de kliniek door een thuisbehandeling met speciale producten te geven. Kortom: je bent verzekerd van totale ontzorging voor jouw huid. En dat All Inclusive voor een vast bedrag iedere 28 dagen, vanaf € 187,-

Elke behandeling wordt op maat gemaakt. Geen behandeling is hetzelfde. Hoe we dit bereiken? Door altijd een analyse met apparatuur in te zetten en de behandeling samen te stellen met de speciale Skin & More App. Daarbij werken we altijd met apparatuur in de behandeling in combinatie met high-end werkstoffen. De technische skin treatment wordt afgesloten met een vleugje ontspanning door een nek massage en een speciale oogcontour massage.

Je kunt kiezen uit 75 of 90 minuten behandelingen en ontvangt iedere 2 maanden een producten set bestaande uit een Reiniging, Complex Serum en Crème, specifiek afgestemd op jouw huidbehoefte. Verder ontvang je gedurende het jaar 2 sets bestaande uit 2 pH balancerende producten en 8 thuisbehandelingen om zelf uit te voeren 3 weken na de behandeling die we je geven bij Ibuki Skin Clinic.
Aanvullend hierop kun je kiezen voor verschillende toppings, zoals oog crèmes, ScKin suppletie, zonproducten, SPF huidtoppers en meer, geheel afhankelijk van jouw wensen.

Persoonlijk
Wij gaan voor persoonlijk contact en persoonlijk advies. Geen standaard behandelingen, maar een aanpak en producten die zijn afgestemd op jouw behoeften en huidtype. En dat het hele jaar door. Dat onderscheidt ons van gewone instituten en salons.

Ontzorgen
Een ding weet je zeker en dat is dat je een optimale huidconditie wilt. Hoe je dit bereikt is aan ons. Jij hoeft je daar geen zorgen meer over te maken. Wanneer je met ons samen werkt is jouw zoektocht voorbij. Wij hebben alle kennis in huis om samen met jou hiervoor een plan op te stellen. Wij zorgen er voor dat je nooit zonder producten zit en dat al je afspraken een jaar vooruit in de agenda worden gepland.

Samenwerken
WIJ behandelen wat je zelf niet kunt, JIJ verzorgt dagelijks jouw huid, wat samen zorgt voor een optimale huidconditie. We vinden het belangrijk dat je jouw huidtype kent. Je huid verbeteren doe je niet alleen bij ons in de huid kliniek. Dit vraagt ook om goede verzorging door jouzelf. Met een persoonlijk plan begeleiden we je om huidverzorging thuis in te zetten voor optimaal resultaat.

Huidzorg op maat
Huidzorg op maat vind je bij steeds meer huidverbeteringsinstituten. Wij gaan bij Ibuki Skin Clinic hierin een grote stap verder. We werken met de Skin & More App waarin we de behandeling samenstellen door middel van het kiezen van modules. Dit doen we SAMEN met jou op het moment dat je bij ons bent voor een behandeling. Dit doen we iedere keer opnieuw, aangezien jouw huid continu onderhevig is aan verandering en invloeden van buitenaf.

Werkstoffen
Alle producten die jij en wij gebruiken hebben professionele hoogwaardige werkstoffen die van binnenuit een intense werking hebben. Bij Ibuki Skin Clinic werken we met Cosmeceuticals en Pharma-Cosmeceuticals. Deze producten kun je alleen gebruiken met professioneel advies van een huidspecialist.
Weet wat je moet doen, wanneer je dit moet doen en met welke producten. Alleen dan bereik je het wenselijke resultaat.

Feestje
Een van onze kernwaarden is dat je Skin & More ervaart als een feestje. Elke behandeling wordt op maat gemaakt. Geen behandeling is hetzelfde, hoe leuk is dat. Verder zorgt Dermo28 er voor dat je iedere dag weer als een cadeau voor de spiegel ervaart.

Neem contact op voor meer informatie over Skin & More COMPLETE

Whatsapp CTA