Ontharen
Intense Pulsed Light

IPL Ontharing Uithoorn

Heb je last van haargroei op plekken op je lichaam of in je gezicht, waar je vanaf wilt? Dan bieden wij jou met IPL ontharing Uithoorn de oplossing om hier vanaf te komen. IPL is een snel en krachtig systeem om ongewenste haargroei te neutraliseren! Al jaren een bekende techniek in Nederland. Bij Ibuki Skin Clinic werken we met apparatuur die er voor zorgt dat de ontharing snel en efficiënt plaatsvindt, waarbij de behandeling bijna pijnloos is door een speciaal koelsysteem!

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Met deze techniek wordt er een lichtflits in de huid gebracht. De warmte van het flitslicht reageert op het pigment in de haren, waardoor het zijn weg vindt naar de haarzakjes. Het haarzakje wordt vernietigd waardoor er geen nieuw haartje meer terug kan groeien. Er is sprake van gemiddeld 85% haarreductie na gemiddeld 6 tot 8 behandelingen.

Helaas is IPL niet voor iedereen geschikt. Omdat de warmte van het flitslicht reageert op het pigment in de haren, reageert deze het beste op donkere haren. Blonde, grijze en rode haren bevatten vaak onvoldoende pigment om de warmte goed te kunnen geleiden.

Tijdens een intake gesprek wordt er gemeten en bekeken of je de IPL ontharing Uithoorn behandeling kunt ondergaan en welk resultaat je kunt verwachten na een kuur. Let er op dat dat kleur van je haren op het hoofd niet gelijk is aan die van je oksels en bikinilijn. Over het hele lichaam is het haarpigment verschillend.

Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van 8 behandelingen. Dit is noodzakelijk omdat niet alle haarzakjes in een keer vernietigd worden. De groei van lichaamsharen loopt niet gelijk op. Daarnaast zitten sommige haren in de rustfase. Deze kunnen later nog ontpoppen, zelfs na de kuur. Om de haargroei cyclus het beste te volgen, adviseren wij om de behandeling iedere 4 weken te ondergaan en na de kuur 1 à 2 keer per jaar terug te komen voor onderhoud.

Neem contact op voor meer informatie over IPL ontharing Uithoorn

Whatsapp CTA